60 - LSD, någon?

BRB KENT.
<3

59 - lose control

har suttit och camat med nicke typ halva natten eller vad?
heelt reko snubbe det där!
sexy as hell också, bilden säger väl allt?


58 - when you hit me, hit me hard.

I'll take a bruise, i know you're worth it.
det var det jag trodde sånt här handlar om.
att stå ut med sånt som gör ont
bara för att man vet att någon är värd det.
men nu vet jag att det inte är så
inte för dig i alla fall.
det här hör inte till den här bloggen.
men jag skriver det här i alla fall.
utan att jag riktigt vet varför.

57 - once upon a time i fell in love

två inlägg på en dag?
sandra must be crazy.
men jag har råkat ut för the epic headache from hell
och jag ska sova nu. när klockan är halv åtta sådär.
det är ju också ganska fint.

56 - monday, tuesday, wednesday

sandra elisabeth tagesson överlevde långfärdsskridskoåkningen.
ramlade tre gånger på tre kilometer, så det var ganska skillat för någon som inte åkt skridskor på typ fem år minst. men nu har jag jättestora blåmärken på knäna, och det håller på att bli typ.. bulor ): galet ont gör det i alla fall!
nu ska jag krypa ner i sängen med konrad och sova litegrann, är trött som en apa.

55 - escape me.

uppdaterat bloggutseendet litegrann. vad tycks?
helt ny bild dessutom!
var till ikea idag med liisen och elin, där jag bland annat testade barnsängar (bilder kommer förhoppningsvis snart finnas hos liisen). väl på ikea köpte vi lunch, satt i barnhörnan för att alla vanliga sittplatser var fullt ockuperade.
jag köpte mig världens sötaste panda, som jag döpte till konrad. var dock där för att införskaffa mig en lampa för att göra min sovhörna lite ljusare, alla lampor befinner sig nämligen på ena sidan rummet, så sänghörnan är kolsvart. jag hittade en jättefin rund, vit lampa med blommor på, som fick plats perfekt i hyllan! det är den som är med i headern, dock så överexponerad att blommorna inte syns.
när vi skulle hem kom bussen precis. så vi klampade på och satte oss och pratade och väntade på att den skulle åka, vilket den aldrig gjorde. då började vi fundera på om vi satt på fel buss. kom överens om att vi satt på tolvan eftersom tretton just åkt. då ska en snubbe på bussen, frågar om den går till city och chauffören säger nej. vi får panik, inser att vi sitter på hundratjugosjuan mot gamla uppsala och storvreta och skyndar oss av med en busschaufför skrikandes efter oss "man måste ju kolla vilken buss man kliver på!!"
och tack vare den tabben fick vi sitta och frysa i en kvart till innan nästa buss kom.
det är väl idag. det som är värt att nämnas.

imorgon är det friluftsdag. långfärdsskridskor, yeey!
jag står för korven och brödet, och liisen bjuder på varm choklad.
life is good.
oftast.

54 - one hundred suns until we part

jag är lycklig. gladgladglad.
idag har varit bra, men jag har känt mig trött ungefär hela dagen.
och ikväll när jag försökte plugga till något som inte intresserar mig ett dugg började meningslösheten skölja över mig. bestämde mig och ringde till mamma och berättade att jag tänker skriva av mig från kursen.
och mamma sa att hon blir så glad av min visningsbild på facebook, där jag ler. och det gjorde mig så underbart glad. gick och tittade på vampire diaries med jesse. och när det var slut och jag satt framför datorn igen så tänkte jag på det. och jag insåg hur glad jag är. jag kände mig så lycklig att jag började gråta. jag? glädjetårar? det har aldrig hänt. och det var så längesen jag ens kände mig i närheten så glad som jag är nu. flera år sedan.
det här är bra. det här är riktigt bra.



53 - woah-oh black betty

jag är så ultramegajätteglad idag!
har dammsugit och svabbat hela lägenheten, och mitt rum. kalkat av diskbänken och litegrann i mitt badrum, har rensat avloppet i duschen, jag klarade det galant trots att jag var på väg att spy ett flertal gånger, sen har jag putsat på handfatet så det riktigt skiner om det. har varit helt motiverad rakt igenom och det känns riktigt skönt att allt är klart nu!
bara soporna som måste ut, men jag tar med dem när jag ska till gränby sen. :)
nu ska jag sitta och vara glad lite till, och vänta på att jesse kommer hem snart så jag får lite mat!

52 - you could be my someone

det här är det bästa som finns i hela världen.
att sitta i köket i en evighet och prata med hasse. hasse-tiden på kvällarna är nog det bästa på hela dagen. och absolut såna här kvällar. när han sitter kvar i typ.. två timmar och pratar om allt. Man kan verkligen prata med honom om allt. Alkohol, killar, musik, mat.. you name it. Ibland kan jag bara inse hur extremt bra det känns att kunna anförtro så mycket åt en vuxen människa, som med mamma. Jag är glad att jag kan prata med henne om allt, men att kunna säga samma saker till en vuxen som inte funnits i min närhet under hela mitt liv, det är helt underbart, det gör mig glad.

idag har jag haft världens hemskaste träningsvärk i låren efter idrotten igår. och det blir bara värre, love it!
ledig imorgon, ställer klockan på halv elva, snoozar i typ en halvtimme sisådär, sen ska jag storstäda lägenheten, verkligen storstäda! och sen vidare till mitt rum där jag måste utföra den vidrigaste sysslan som finns när man flyttat hemifrån; rensa avloppet i duschen. det är hemskt och det stinker och jag blir illamående bara jag tänker på det, men det måste göras, för duschrummet blir översvämmat så fort jag sätter på duschen nuförtiden.

dessutom måste jag göra ren toaletten efter att rörmokaren var här (hatar rörmokare och snickare, framförallt snickare, för dom tar inte reda efter sig. det är ren fakta) och slängde oljigt toalettpapper i min toalett utan att spola, vilket jag inte märkte förän jag kom hem på kvällen så hela toaletten är missfärgad och äcklig. förlåt att jag ens nämner det.

just nu saknar jag xisco oerhört mycket. jag tror jag ska sätta mig i fåtöljen och göra det typ helt ostört en stund. avstånd är det värsta som finns.

51 - blurry

Sitter i skolan, tycker att idag varit en ganska bra dag.
Förutom den här håltimmen på nästan tre timmar, den är lite enerverande (fint ord förresten, enerverande, jag använder det för att låta smartare). Men helt plötsligt blev det strömavbrott, jag blev lite sådär skräckblandat förtjust, värsta äventyret att hitta ut ur datasalen utan fönster med jennifer. (:
härligt hur guc's elever hanterar sånt här också.
alla stod i korridorerna och pratade, åkte på stolar och var allmänt förvirrade. så fort strömmen kom tillbaka utbrast ALLA (och jag menar verkligen, ALLA) i en stor suck och ett "aaaaw.." innan alla gick tillbaka till sina lektioner och var back on track på typ tio sekunder. lovely.
herman försökte dessutom skrämma upp mig och jennifer med att säga att något spökade inne i 199 där vi satt. det funkade inte. inte särskilt mycket i alla fall..
jag har hittat massa ny musik som jag älskarrRrh, som jag bara glömt bort sådär. typ puddle of mudd, seether, skillet etcetcetc, love it, knarkar som fan nu. bara för att.
snart digital bild, och sen bild! har längtat sen förra lektionen, vi målar. och jag har verkligen fått upp ögonen för det nu. tycker verkligen om det. måste köpa eget så jag kan göra det hemma också. jag får inte nog!

50 - sway me like the sea

ibland tänker jag.
och idag när jag tänkte så insåg jag hur extremt mycket mitt liv förändrats.
jag flyttade till uppsala när jag var sexton. jag har snart bott här i två år.
och allt som hänt under de två åren. det är galet.
jag har gjort mer under de två åren än jag gjort under hela mitt liv innan.
fått så många nya vänner, så många nya insikter och jag har en helt annan syn på livet.
jag ser annorlunda ut, jag beter mig annorlunda. jag är bättre än jag var då, jag är mer självsäker.
och jag vet inte riktigt vad den här texten gör för nytta.
men jag vill bara tacka er som gjort mig till den jag är idag.
elin, tobbe, jesse, jacob, julia, matilda, alfonz, niclas, liisen, malin, sussie, alicia, tim, markus, my, magnus.
jag lovar att jag glömt många.
men just nu är det ni som dyker upp i huvudet på mig.
på ett eller annat sätt har ni bidragit till den jobbiga, dryga, tjatiga, extremt bästa människa som jag är idag.
Tack.
<3

RSS 2.0