20 - escape me

ibland inser jag bara hur mycket jag hatar honom. så många gånger har jag varit på väg att skicka ett sms, skriva på msn och berätta hur han förstört mina senaste två år, men sen kommer jag på att han inte existerar längre. jag har kastat bort honom, raderat honom, suddat, dödat. och det gör mig så glad. du fattar inte, hur underbart glad jag är att du inte finns längre. det finns inget jag ångrar så mycket som att jag träffade dig. du har gett mig så många ärr, både psykiska och fysiska, och det vet du, och jag hoppas att du också ångrar dig ibland, för jag fattar inte. jag fattar inte.
jag hatar dig.

okej. nu har jag skrivit av mig.
back to happy mode.

19 - i wonder what it's like to be a superhero.

sitter på jobbet fortfarande, klockan är typ tjugo i tio, VILL INTE HEM.
jobbigt värre, vettefan vad det är. känns bara som om jag inte har något att komma hem till längre. inget att se fram emot.
orkar jag ens åka till ockelbo?
tappar lusten för allt och alla och det är väldigt otrevligt på alla sätt.
här är det i alla fall redigt trevligt, lugnt och skönt. på elevhemmet är det tyst, dött, ensamt, konstigt, felfelfel. men det blir väl rätträtträtt nångång också hoppas jag. kanske? ja. måste.
men jag  vill inte hem nu. för det finns inget. bara tystnad och mörker. och hjälper det att man är mörkrädd då? nej. det gör det inte.

jag glömde ta mina piller imorse mkay?
usch.
don't worry, be happy. aight?
i'll try.
fått redigt bra bilder på linda btw, får med dem hem på måndag, ska redigera livet ur dem. nej det ska jag ju inte alls.

jag suger på att blogga. ni älskar mig.

18 - now i'm free, free fallin'

Idag har varit lite. jag vet inte. bra :D
upp tidigt, inga problem för en gångs skull.
åka till storstan, inga komplikationer.
komma till jobbet, helt fint.
jeremias jobbade hos oss eftermiddag/kväll, han får mig på bra humör.
vi städade ur studio två och han bestämde sig för att vi skulle dansa. det var jättefint, verkligen.
sen orkade jag inte åka hem, så jag stannade i typ nästan två timmar och hjälpte till. jag fick en tjuga.. helt värt!
ska smöra som fan imorgon så jag kanske kan få slagga hos honom ibland, hemskt gärna hela tiden, för det är så jävla drygt att pendla sammanlagt tre timmar/dag. det är INTE okej.
hoppas imorgon blir lika. bra :D

17 - åh gosse, fattar du vad det handlar om?

åh, evigheter sen jag skrev något! har bara inte haft något att berätta tror jag.
hursomhelst så är det lördag nu, jag ligger i min säng på elevhemmet, klockan är halv ett och mamma och maria kommer om ungefär en timme, vi ska shoppa, mys! Dessutom är det fint väder för en gångs skull, hela veckan har varit grå, eller snarare hela månaden.. Annika på jobbet sa att hon läst i tidningen någon dag att solen bara visat sig typ 15 minuter i sthlm den senaste månaden. men nu är den här, och jag hoppas att den stannar, jag måste ha lite peppväder om jag ska orka upp om morgnarna; går ju upp halv sex när jag jobbar, lite hårt, men helt värt det, trots att jag gått runt i lokalerna som en levande död de senaste dagarna.
den senaste veckan har varit helt okej faktiskt, inte mycket att göra på jobbet, men nästa vecka blir körigare tror jag.
I tisdags fick jag låna kamera och studio 2 och leka runt lite med blixtar och en stor failtärning. och på nåt sätt lyckades jag få mig tre assistenter. det var trevligt värre, ska väl printa ut den enda bilden jag orkade fixa någon dag; vaknar, åker till jobbet, kommer hem runt sex-sju, äter, sover, vaknar, åker till jobbet.. hej fritid!! eller inte. dessutom lever jag på risgrynsgröt, är det enda jag orkar fixa när jag kommer hem. men det funkar, har kul på jobbet, får lyxlunch och alla är schyssta som satan (:
men nu ska jag göra mig iordning för snart får jag som sagt besök.


16 - show me there's a way to beat the monster

har inte orkat skriva något på ett tag känns det som. försökt ett antal gånger, men det har inte blivit nåt.
borde ha stannat i uppsala i helgen.


15 - i did it all for you

ÅÅÅÅH jag har varit en jäävla pms-kossa idaag. förlåååt..!
men det blev något bättre på digitalbilden och bildlektionen efteråt.
jag vet inte riktigt vad jag har gjort idag. dampat på niclas? ja, typ så.

ringde mamma igår i ren förtvivlan och bölade fram att jag inte gjort klart svensktalet och debattartikeln till på onsdag och frågade om jag kunde vara sjuk. det fick jag. tack säger jag bara! ibland vet jag inte vad jag skulle göra utan henne.
funderar dock på om jag ska till skolan en sväng och vara med på digitalbilden, jag vet inte varför, men det känns som ett logiskt alternativ. och plus hos herman för att jag kommer till hans lektion trots att jag är sjukanmäld? woh!

i helgen blir det ockelbo för hela slanten. ska inte göra ett skit! förutom att möblera om och ta bort och kasta, eftersom jag fått mig en stor jävla soffa som ska få plats någonstans, tror jag får ha den som säng om allt ska gå ihop.
har dessutom funderat på hur det blir efter elins flytt. ska be mamma ringa bamse och göra allt för att jag ska få ha det här rummet som enkelrum och betala lite högre hyra istället. jag vill inte bo med någon anonym random läskig person, inte nu när det är så mysigt här.
ahwell, gotta go, ta mina äckliga piller som smakar kattsand och jag vet inte vad. sen blir det väl sova, måste ju upp så jag kommer till skolan tio i ett.. uh.


14 - the sex is good, but she aint got no desire

ahlalalalal.
idag har varit bra dag!
vi somnade till psycho igår och jag vaknade väl rätt tidigt, runt tiosnåret tror jag.
satt i soffan och tittade på jesse när hon sov och fick en charmant bild också.
tillslut orkade jag inte sitta i soffan längre så jag gick upp och började göra frukost. och helt fantastiskt så gick jesse upp då med!
efter kanske sisådär en timme åkte jag till stan för att träffa niclas, som kom hem från malaysia imorse. Han kom till stan typ en timme efter mig, snällt nog. Han hade blivit lite neger sådär. OCH som om inte det räckte, så tyckte han att det var en helt briljant idé att stanna vid alla speglar och jämföra hudtoner. vilket fick mig att känna mig som världens blekaste människa. Men det var mys, vi satt på burger king och drack cola och snackade och gick runt och gjorde ingenting. saknat dig pöjk!

Kom hem till jesse runt tre nångång. hon öppnade dörren innan jag hann ringa på, det var fint. <3
Sen gick jag och la mig på soffan och somnade. vaknade lite senare av att jesse bestämde sig för att jag skulle vakna och för att vi skulle äta mat och dessutom tyckte hon att hon skulle ha mitt huvud som huvudkudde.
dagens ord är som följer, dessa sagda under tiden jesse använde mitt stackars huvud som kudde: "sandra. om du koncentrerar dig riktigt mycket nu, kan du höra vad jag tänker då?"

det får avsluta det här inlägget för jag har inget mer att säga.
imorgon är det skola.


13 - speeking words of wisdom

mitt givande liv med jesse.
av: Sandra Tagesson

Mitt liv med jesse är så givande. Hon lär mig allt om livet!
Som t ex. Att alla snygga killar på helgon loggar in på natten.
Och att det är helt okej att träffa läskiga killar dagen efter att man börjat prata med dem, och att sen bo hos dem i sthlm i en månad.
Och att Lotta inte alls tänker ge varningar om man har åtta ljus tända i fönstret trots att det står i reglerna att ljus är förbjudna.
Mitt liv med Jesse. Det är bara så. Damp. (:

The end.

Och nu när jag är klar med det lilla stycket om mitt givande liv med jesse så kan jag berätta för er om den här dagen.
Den har varit ganska rättigenom lat. Vaknade runt tolv kanske, gick och duschade, åt frukost, satt vid datorn. Och sen måste jag ha slagit huvudet i något. För sen städade jag hela lägenheten, och började på rummet, och hann med golv och nästa hela skrivborden, sen tog jag paus vid datorn och då kom jesse hem och då somnade jag.
Efter det har vi inte gjort något alls. Förutom att vi gick till gränby och handlade lite och gjorde tacos.
Imorgon ska vi shoppa. Jag behöver nya snygga kläder till praktiken känns det som. <:

12 - genom hålet i mitt hjärta

Sitter i en datasal i a-huset atm.
Har psykologi, skriver om manodepressivitet, det är ju skoj.
Sticker från skolan vid lunchen, ska åka till storstan och besöka stället jag antagligen ska praktisera på. Delight Studios. Och jag vet att jag redan skrivit om det, men det verkar fortfarande lika spännande!
Är dock lite orolig över hur jag ska hitta dit, har aldrig varit där förut och jag blir förvirrad bara av att vara på centralen, men jag slipper byta där i alla fall.
Det kommer säkert gå jättebra, ni får hålla tummarna för mig!
Helgen kommer bli fin, ska stanna i Uppsala och vara med Jesse. Vi ska äta pizza och titta på film och shoppa och mysa.
Dessutom funderar jag på att åka till Linköping nästa helg, men vi får la se hur det blir.

11 - look outside

Fick ny praktikplats av Kjell idag.
DelightStudios, i Sthlm. Vilket betyder att jag måste åka tunnelbana. Vilket betyder att chansen att sandra kommer irra bort sig de första dagarna är ungefär 98/100.
Men! Det gör inget för det verkar vara västa sköna stället! Mycket variation och jag kommer förhoppningsvis få träffa massa stora fotografer. Stället hyr alltså ut studios och jag kommer få hjälpa till att ställa upp allt och de har café och resturang också, så jag kanske kommer få hjälpa till där. Det låter spännande <:
Nej, tillbaka till fotoreportaget som skulle in för två veckor sen. Det blir fint.

10 - gästblogg

hey hoes!

fyfan vad jag och sandra är hyper idag. helt jävla cp. det slutade med fryst mat i soffan, hahaha!
nu har vi precis varit på gränby och handlat. sitter i köket och lyssnar på queen <3 just nu!

jag håller på att tvätta. skönt!

jag och sandrababy ska vara kvar här i helgen. jag hoppas på en riktig myshelg fylld med filmtittning, onyttig mat, mys och damp+ :')

jag tror att sandra är en aning rastlös. hon sitter här bredvid mig och får inte titta vad jag skriver :P

nu ska jag gå ner till tvättstugan och lassa in lite mer tvätt i tvättmaskin, sen ska jag dricka cappucino (stavning hahahahahah?)

besök gärna min blogg btw :D: http://www.enruobso.blogg.se

puss och gull mina stjärteknull ;*
/ jesse

9 - gamma ray

sitter i biblioteket och väntar på att psykologin ska börja, vilket den inte gör förän 14.15. 
rätt så händelselös och tråkig dag. men har iaf fått praktikplats av kjell, hos bild- och fotografansvarige på bildarkivet.se.. yey. Ska ringa henne när jag inte orkar sitta här längre.
Jag och elin  åker till solna ikväll och firar sm-guldet, det blir fint

8 - Coin-operated boy

Kunde inte sova inatt. Skrev sms till Niclas som tydligen nyss vaknat och skulle äta frukost.
Gick upp på campingtoaletten med laptopen och satt på diskbänken en timme. Nicke loggade in på msn och jag fick se malaysia live. det var bara elakt gjort.

Kom hem till Uppsala ikväll. Möttes i dörren av Jesse vars första ord var "OMG!". Det var fint (:
Sen gick vi till gränby och handlade, och jag tror jag sa nåt om att jag hade en stark tro när vi stod vid bröden.
Efter det satte vi oss i soffan och åt chips och drack cola och deppade jättemycket. Vi är så emo ):
Vi ska sova i soffan inatt, det är kul, huhu. Och sen är det skola imorgon. inte pepp.
Men på tisdag kommer mamma och förhoppningsvis pappa och hälsar på . det ska bli fint.

MEN NU ÄR DET SÅHÄR ATT JESSE ÄR JÄTTESÖT OCH ALLA BORDE LÄSA HENNES BLOGG. ! :>>>
http://enruobso.blogg.se
<33


7 - i tried to be all that you need

What can I say?
What can I do?
This is who I am, and I'm hurting you
What can I say?
What can I do?
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you

Dagen har varit så full av ingenting så det är inte sant.
Vaknade för tidigt, åt frukost, sen åkte jag och pappa till marknaden. Som egentligen är för liten för att få bli kallad marknad. Fiskedamm ofc, för att agnes skulle få göra något. Köpte godis. Ett halvt kilo, bara sura. Yummie!
Åkte tillbaka till husvagnen, spelade lite kort med mamma. Sen skulle vi plugga och jag lyckades hamna i mitt tjurskallestadie och svarade inte på tilltal och hon dampade och jag började grina och sprang iväg och låste in mig på toaletten och satt där ett tag. Jag och mamma blev sams, sen gick jag upp på vandrarhemmet och pluggade ensam, gick bra. Och det var väl ungefär där allt dog. Skickade mms, försökte visa att jag bryr mig. Gick ju tydligen inte. Läste någon annans bilddagbok, kände mig liten och obetydlig. Jag vill inte tillbaka till uppsala längre, har slutat se fram emot det. Känns som om alla har något emot mig.
Agnes kom iaf sen på kvällen och jag fick prata av mig litegrann. Men det hjälpte nog ändå inte så mycket, upptäckte jag nu efteråt.

Allt känns så urbota lönlöst så det är inte sant.

RSS 2.0