6 - oh happy day~

underbart härlig dag det här har varit!
gick upp sådär lagom tidigt runt klockan tio, åt frukost, klädde på mig, slötittade på tv.
mamma kom och hämtade mig, sen åkte vi till gävle. vi gick runt och tittade lite i affärer, jag köpte en tröja på carlings (50% på alla tjejöverdelar, i say yes, YES, OH YES!), sen gick vi och åt lunchbuffé på mexikanarresturangen som jag aldrig kommer ihåg vad den heter, efter det ruinerade jag mamma genom att bli kär i en grön jacka på intersport. köpte några böcker. sen åkte vi till mammas kinesiologkompis och det visade sig att allt var ett virrvarr i mitt huvud höhö.

senare på kvällen när jag var ensam hemma och skulle plugga psykologi tände jag massa ljus i köket och lyssnade på norah, det var fint.
nu är jag trött som en flodhäst, men jag ska nog läsa lite ändå, sen sova.
imorgon åker jag till jämtland, efterlängtat <3

5 - saturday night's alright for fighting

igår var relativt okej, dock slutade kvällen i tårar tack vare mamma.
idag har varit en lång dag. först till frissan och färga håret (inte överdrivet nöjd med färgen, jag var nöjd som det var och sa att hon skulle färga utväxten men nej, färgen råkade visst hamna i typ hela håret ändå) and after that i got my nails done. det låter mycket mer fierce på engelska. "i got my nails done" / "jag fixade mina naglar" .. eh. NOT. jag är trött, det är därför jag skriver så konstigt.
jag tänker för mycket när jag inte träffar folk på ett tag. it sucks.
och att vakna och se att man fick sms klockan sju på morgonen av nicke som skrev att han legat ute och solat och skulle åka vattenskoter är bara förvirrande, tidsskillnader, jag klarar inte av det, det är frustrerande!
nu ska jag läsa ut min bok, bara typ 80 sidor kvar (Min typ brorsa heter den, satt på biblioteket och läste den efter frissan, den var bra så jag lånade den)
ska till mammas kompis karin imorgon och jag är inte säker på om hon ska fixa min rygg och/eller ta bort allt dåligt inuti. men jag är lite rädd. för om hon ska försöka få bort allt dåligt inuti betyder det att hon måste lösgöra det och jag kommer börja böla. eller? jag återkommer imorgon.
dags att läsa!

4 - under pressure

tjuhues!
sitter och ser mitt rum från ett helt annat perspektiv just nu.
har flyttat sängen, och allt ser helt annorlunda ut! nästa att flyttas är skrivbordet, men jag funderar på om jag ska ta bort det, hur ofta sitter jag där liksom? okej, jag sitter där ganska ofta. jag låter det vara kvar. men jag är inte helt säker på hur det ska stå, så det är det jag sitter och filosoferar över just nu. jag måste få smakråd.
jag har dessutom varit ensam hemma i liek två timmar utan att tänka på det, vilket är ett mirakel, oftast brukar jag hamna i soffan framför teven med alla lampor på i hela huset samt radion i köket och stereon uppe på högsta volym, i alla fall när det är mörkt ute. Jag kom på att jag var ensam hemma när jag ringde till pappa och dammsugarslangen helt plötsligt åkte nerför trappen av sig själv. sen dess har jag suttit i sängen och stirrat på den sista biten dammsugarslang som är kvar på övervåningen. jag kan det där med att överreagera!

Imorgon blir det att klippa hår och fixa naglar. ska vara hos frissan halv tolv. HALV TOLV?! vad tänkte mamma på när hon bokade tid, genmanipulerade kor?! Men jag överlever.

ahwell, jag har inte tid att slappa, det här ska vara klart innan torsdag.!

3 - she got the looks that kill

klockan är kvart i fyra på morgonen.
jag hade tråkigt så jag knåpade på en halloweenheader.
får se hur länge den får vara kvar dock, blev inte överdrivet nöjd med den.
sitter och snackar med nicke på msn. klockan är typ kvart i elva på morgonen där, jag tycker sånt är jättekonstigt och förvirrande. >:
nu ska jag nog sova snart, jag ska fortsätta städa imorgon!

2 - hear the cry of youth

idag har varit minst lika slapp som igår.
vaknade lika sent som vanligt. lade mig på soffan och läste.
bakade fler muffins. blev sur när det inte blev som det skulle.
låg på soffan en stund till. SEN. bestämde jag mig för att jag skulle möblera om.
pappa följde med mig upp på rummet och hjälpte mig att planera, så nu ska allt i det här rummet flyttas om. vilket betyder att jag måste städa och rensa hela mitt rum först. det kommer säkert bli jättebra. menmen, jag hinner inte sitta här om jag ska städa!

1 - another one bites the dust.

kom på att jag bara skriver i min andra blogg när jag är på dåligt humör och känner för att slå sönder hela omgivningen, så jag gjorde den här, så jag kan uppdatera er mer om mina dagar och så. jag gjorde till och med en egen header till den här, duktik flikka i say!

idag har varit en ganska slapp dag. vaknade av en mamma som stod bredvid mig och utövade någon sorts ritual och mässade orden "sandra? vakna! det är frukost! är du vaken? hallå?"
så till slut bestämde jag mig för att dra av mig täcket och rulla ner på golvet och resa mig upp (ja, det är konstigt, men det är så det är).
såg någon film på trean som jag fastnade i. fick ett sms från nicke som sa att klockan var sent i malaysia och att det var 39 grader och nej jag är inte alls avundsjuk!
kom på att jag hade jättetråkigt.
följde med mamma och handlade. hittade en bok med massa muffinsrecept som jag köpte. eller mamma köpte.
åkte hem. kollade igenom boken. tvingade mamma att åka och handla igen.
bakade muffins.
åt mat.
åt muffins.
oj. den här dagen har verkligen varit händelselös!
jag uppdaterar er när det händer något värt att nämna
(eller när jag klockan fyra inatt går på överskottsenergi och inte har någon annan att avreagera mig på)

--

RSS 2.0