36 - so hold me when i'm here

finns inget bättre än att komma hem från agnes klockan tolv på kvällen, knäppa på datorn och läsa vad han skrivit. det är nästan lika bra som telefonsamtalen jag saknar så mycket. men bara nästan.
måste få träffa honom snart igen. måste!

m-mh. idag har varit helmys. traskade iväg mot agnes runt tre idag. innan det hade jag suttit och smuttat jäger hos anders och maria och pratat om massa random saker som vi brukar. jag tycker om sånt.
när jag kom till agnes var det FULL KAOS. de hade byggt ihop trumsetet till mitt band hero men JAG HADE JU GLÖMT ATT PACKA TRUMPINNARNA sa dom. men bäst som jag är så trollade jag fram dem och efter det spelade vi, och spelade och spelade och spelade. till klockan var sex. sen gick jag hem i en halvtimme sen spelade vi några timmar till, efter det kollade vi på hard candy, en av mina favoritfilmer helt klart. så underbart disturbing (:
imorgon är det nyårsafton, eller idag för er som är petiga.
det blir knytkalas as usual, små gulliga fyllesnuskvisor och fyrverkerier.
jag glömde min kasse med smällare. så det blir en lugn natt. fan.

35 - i just wanna hear some rythm

jesse tycker att jag ska blogga varje dag!
det ska jag försöka göra också bara för att hon ber så snelt.

klockan är halv två. jag har inte hunnit göra så mycket alls idag som jag kan berätta om.
jag drömde att anders och maria kom upp till våran husvagn runt åtta imorse och att jag sa att vi ska äta korv ikväll och dom skrattade. jag tycker mina drömmar är lite random ibland. men vi ska faktiskt äta korv ikväll. seriöst.
igår såg jag, agnes och elias en film som jag tyckte var riktigt jävla bra. Funny games. Den ska jag nöta sönder ordentligt c:
idag tror jag att vi ska spela sönder mitt band hero ordentligt. men jag har inte hört något från henne än. hon kanske hatar mig? ):

34 - turn to water

hihi. i miss him! hjärtahjärtahjärtahjärta.
ungefär så. hela tiden.
bubbelbubbel.

33 - why can't that be me?

andra bloggen. har ni inte adressen så får ni skylla er själva. jag lägger inte upp emotjafs här.
hoppas ni har ett bra lov hörni.

32

GOD JUL <3

31 - ain't got a care in the world

Dagen före julafton.
så äre.
julkänslor var är ni?
de borde ju komma nångång liksom.
var vaken till typ tre, eller ja.
jag vaknade klockan tre av att jag höll in nån tangent på datorn tills det pep. har ingen anin om hur länge jag sovit då, men tror inte att det kan ha varit mer än en kvart. sa godnatt till xisco och somnade om inom fem minuter.
vaknade till ljudet av dammsugaren.
det var inte okej.
nu ska jag göra mig iordning för jag och mami ska åka och handla en snabbis.
sen blir det väl att julpynta någon timme. ikväll kommer anders och maria med julklapp till mig, jag älskar traditioner ibland. (:
nej, gotta go, fullspäckad dag !

30 - there's a possibility

hur ska vi klara det här jesse?

29 - heavyweight

mysdag tänkte jag och drog från skolan för att slippa tre timmars håltimme.
glad som få hoppade jag på tian och åkte direkt till gränby, köpte tortillas och köttfärs till tacoskvällen vi flickor tänkte ha ikväll, köpte även ett par skitsnygga tights till nyår som förhoppningsvis matchar klänningen, har inte hunnit kolla än, men skitsamma, dom är snygga mkay? <:
När jag började gå hemåt kom jag plötsligt på att jag glömde nycklarna hemma imorse, vilket innebar att jag var utelåst. och alla mina sambos slutar runt fem idag. klockan var då ett.
jag gick upp och ringde på utifall, men utan framgång. jag satt och var emo i tio minuter innan jag drog på mig mössan, lämnade väskan och kassen utanför dörren och styrde stegen mot jesses praktikplats. och nu kanske det låter som om jag visste precis var den låg? det visste jag inte. men bäst som jag är så hittade jag !
och nu sitter jag vid köksbordet, käkar nötter och lyssnar på infected mushroom och väntar på att alla ska komma hem så vi kan fixa maten (:

28 - i just like to dream

klockan är typ två. om fem minuter that is.
lyssnar på jem - flying high, tack bästa lovisa för att du spelade den för mig.
imorgon, eller idag, bär det av tillbaka mot uppsala. byta julklapp med jesse. jag är pretty nyfiken (:
men i uppsala blir det bara två nätter. sen får vi äntligen lov ! så jag åker tillbaka hit på tisdag.
dock kanske jag åker tillbaka till uppsala några dagar veckan efter då jag förhoppningsvis får besök av xisco (jag hänvisar till bilden några inlägg tidigare). Han ska bo i min garderob, det tycker jag låter jättetrevligt! :D
satt och läste min gamla blogg (http://ossie.blogg.se), några av de första inläggen var så jävla klockrena, dock blev det bara mer och mer depressing så jag la ner bloggen och startade den här istället, så gott som helt fri från emocuts!
Nu. tänker jag sova.. Gick ni på det? Nej jag ska sitta i min soffa en liten stund till, tillsammans med min hemmagjorda drake som jag gjorde i typ åttan-nian någon gång. den är fin. den är grön. och blommig. och folk sa hela tiden att den såg ut som ett får. men det gör den inte, jag lovar !


27 - tripping on a winter's day

Jag har så obeskrivligt tråkigt just nu.
Ingen är inne på msn, jag har spelat sönder min spellista på spotify men kommer inte på nåt annat att lyssna på.
Dessutom har jag en helt läskig känsla av att jag ska åka hem idag, eftersom jag åkte hem i torsdags istället för i fredags, och det är otroligt irriterande.
Jag har inte ens något att skriva om.
uuuuuuuuuuUuUUHU.

26 - oh, there's a whisper

sitter i mitt rum i ockelbo och lyssnar på asha ali - the time is now, jag har blivit helt kär i den låten. alla borde lyssna på den typ.. NU!
jag har rätt tråkigt. inte hänt mycket idag, vaknade runt tolv, gick ner, kollade på drillbot taylor, otroligt skön film! Åt lunch, kollade på viva las vegas med elvis i huvudrollen, kärlek till TCM. Drog på mig lite anständiga kläder och följde med mami till ica. Åt lövbiff och klyftpotatis och tittade på the hangover, äppelpaj till efterrätt.
Nu sitter jag och käkar skumtomtar och jordnötsringar och pratar med treflight folk på msn.
Och den här grabben gör mig lite glad



helt fint säger jag bara ! nu ska jag borsta gaddarna, slöa lite på soffan och sova en stund tror jag. Planer inför imorgon: Inga alls. det är lite skönt.

25 - no need to say goodbye

vaknade imorse. orkade verkligen inte. gjorde mig klar ändå. fem minuter innan bussen gick ringde jag mamma och frågade om jag kunde få komma hem istället. det fick jag.
halv ett steg alltså en förkyld, överpackad sandra av x-tåget i ockelbo.
mamma åkte och handlade julklappar, jag käkade en billyspizza till lunch, sen låg jag och kollade på death proof, så jävla bra film !
fick lasange till middag, sen spelade jag guitar hero i minst en timme, har äntligen tagit hem det till ockelbo igen, kom underfund om att det inte gjorde någon nytta i uppsala.
nu under kvällen har jag suttit och petat lite på jesses blogg. http://enruobso.blogg.se, kolla in hörni, hon är bäst, min lilla sockerjesse!
Imorgon väntar absolut inget, det låter lovande.
Godnatt !

24 - you're getting better all the time

haft en helt okej dag faktiskt, förutom på svensklektionen då jag skulle hålla tal och lyckades bli så nervös att jag nästan svimmade.. det var inte okej. när vi var färdiga med talen så fick vi sluta, vilket betydde att vi hade hål i sisådär två timmar. vi åt lunch, julbord.. det var inte heller så okej, eftersom jag hatar julmat. don't hate me.
sen begav vi oss till fotokorridoren och smörade för herman så vi fick sitta i datasalen tills vi började. men vi hann inte börja, för klockan tolv sa herman att om vi var klara med det som skulle lämnas in så fick vi sluta. så vi slutade, åkte hem.
när jag gick av bussen och var på väg till elevhemmet blev jag mysigt glad sådär. kom hem, hade fått club nilsongroup-kortet, vars 10% i välkomstrabatt jag utnyttjade redan igår då jag var tvungen att köpa nya vinterskor, för att snön helt plötsligt bestämde sig för att komma.
jag skuttade runt lite hemma och lyssnade på musik, men tillslut satte jag mig i köket med datorn och sen dess har jag suttit här. nu är det kolsvart i hela lägenheten, inte en enda lampa tänd. jag älskart!
men snart börjar väl folk komma hem och tycka att det är mörkt och tända överallt. då kommer jag bli irriterad, så väl känner jag mig själv i alla fall.
ikväll är det house of wax på tv, jag och jesse ska titta, för hon hinner komma hem till dess, det har hon sagt i alla fall, så jag litar på henne :)
men nu tänkte jag sätta mig och göra om bloggen lite, om jag orkar.


23 - and now it's time to learn

Bra dag idag.
Sov hos Elin igår, hon följde med mig till jobbet idag och vi tog mycket fina bilder till mitt projekt. Det var verkligen uppiggande att få en timmes sovmorgon tack vare att jag sov i Väsby och Moncef på jobbet tyckte att jag var så annorlunda, eftersom jag alltid brukar vara trött. Han säger alltid att man ser på mig när det är fredag, eftersom jag typ sover redan vid lunch, han vill att jag ska jobba sista veckan innan jul också, men jag måste ju gå till skolan, eller hur? Men jag vill inte, det kommer gå ännu sämre än förut. Usch.
Men hursomhelst så har dagen varit alltigenom bra, fick rigga upp hela ljussättningen själv i ETTAN ! blev helt lycklig när Jimmy sa att jag kunde ta ettan, största studion. 400 kvadratmeter, 10 meter i tak. Det var lovely.
Lekte runt hela dagen, visade oss ute i lokalerna vid lunch, annars bara för att hämta mer grejer eller hämta vatten.
Efter jobbet åkte jag hem till Uppsala, åkte till elevhemmet, tog med mig Jesse till Gränby och köpte nya skor till klänningen jag köpte igår (söt svart och leopardmönstrad, från Gina) och hittade ett par lagom högklackade stövlar som jag köpte, halva priset och allt var det. Öppnade dem för kanske en timme sen, skulle dra ner dragkedjan, och grejen man drar i gick av.. men jag lagade det provisoriskt med säkerhetsnål tills jag hittar något bättre, orkar inte dra ner dit imorgon och byta, för jag vill ha dem imorgon.
Men nu är klockan halv tolv och jag skulle sovit för en och en halv timme sen.

22 - just wanna hold you, oh hold you so tight.

har svalt fem olika tabletter, druckit 17 droppar av jag-vettefan-vad-det-heter utspätt med lite vatten, ligger i sängen, ska sova. vardagsliv i say. känns som jag stoppar i mig lite för mycket konstiga saker nuförtiden, mår jag verkligen så dåligt att jag måste ta allt det här? tydligen.
ont överallt dessutom, handleden har fuckat sig som satan, känns som om någon då och då hugger sönder den litegrann sådär, det är ju mysigt! ont i ryggen, ont i axlar, ont i huvudet.
dessutom börjar jag bli förkyld.
och nu börjar sista veckan på praktiken. det är lite sorgligt, jag trivs ju. jag vill inte tillbaka till skolan och enformigt arbete, läxor, den oändliga stressen som långsamt dödar mig. jag vill jobba.
AAAH.
vargladvargladvarglad. ok.
jag ska göra en tårta på torsdag, det blir säkert jättefint.
jag mår lite illa.
jag ska vara positiv nu, så positiv att jag ska sova.

GODNATT.
jag vet att ni älskar mig, trots att jag är så emo ibland.


21 - gästblogg

HEJ MINA HOROR! fint :)
jesse (http://www.enruobso.blogg.se) igen! har ni saknat mig?
klart ni har.

sandra kom hem tidigt idag. skönt :)
jag blir så orolig när hon är ute och ränner.

när hon kom hem hade vi damp! det var helt fint :)
vi är glada idag tror jag. vi ska sova tillsammans idag. det är mysigt.

vi har klurat på våra önskelistor också. jag kom på 8 saker jag vill ha, sandra kom på 1, hahah x)

nu ska jag gå och bajsa. sandra ligger före mig i våran bajsa-varje-dag-grej, hon har redan bajsat idag :(

PUSS
/ jesse

RSS 2.0